Over ons

Wij zijn acser

Wilt u advies over het verhuren van uw woning? Of bent u juist op zoek naar een woning?  Wij helpen u graag!

Onze mensen zijn enthousiast, klantgericht en stellen professionaliteit voorop. U wilt investeren zonder onverantwoordelijke risico’s te nemen. Wij kijken met u naar de beste oplossing. Met een team van 18 betrokken medewerkers worden alle fases vanaf het moment van aanbieden van de woning(en) tot het opleveren van het object verzorgd. Door korte lijnen en de juiste mensen op de juiste plek versterken wij elkaar.

  • Jong, dynamisch bedrijf
  • Investeren in een sterke band met onze relaties
  • Dragen zorg voor lange verhuurperiodes
Jaar van oprichting
Actieve medewerkers
vestigingen staan voor je klaar

Sinds 1998

Januari, 1998

Oprichting Acser Wonen

Joep Verbraak richt samen met een vriend Acser Tijdelijk Wonen op vanaf zijn thuislocatie. Vanaf dat moment wordt er gestart met kamerverhuur in appartementen. 

Maart, 1999

Eerste huisvesting Asielzoekers

Vanaf 1999 is er begonnen met het huisvesten van asielzoekers uit Irak en Somalië. Tussen 2002 en 2003 waren er destijds 75 van de 150 asielzoekers in Roosendaal en omstreken gehuisvest door Acser Tijdelijk Wonen. In 2010 is het laatste gezin vertrokken.

Februari, 2003

Verbreding dienstverlening

Vanaf begin 2003 zijn de eerste arbeidsmigranten uit Polen gehuisvest in Roosendaal en omstreken. Ook is gedurende dat jaar met de antikraak begonnen d.m.v. leegstandsbeheer. Er is besloten de dienstverlening uit te breiden en te specificeren voor de komende jaren.

Juni, 2009

Nieuw kantoor Raadhuisstraat, Roosendaal

Een nieuw kantoor met een centrumlocatie. Klanten konden zich vanaf toen daar inschrijven en langs gaan voor vragen.

Oktober, 2014

Fusie Acser Wonen

Aanvankelijk waren Hopmans Wonen en Acser Tijdelijk Wonen twee aparte bedrijven binnen dezelfde markt. Door de fusie in 2014 is er een versterking ontstaan op alle fronten. Klanten kunnen beter en over een breder gebied bedient worden.

April, 2015

Mijlpaal 1.000 woningen verhuurd!

In de afgelopen jaren zijn door ons team meer dan 1000 woningen verhuurd, een absoluut hoogtepunt. Wij streven nu naar de volgende 1000!

Oktober, 2016

Samenwerking vluchtelingenwerk

Acser Wonen is vanaf 2016 een samenwerking aangegaan met vluchtelingenwerk. Naast dat het in 2012 al een samenwerking had met studentprojecten, is er besloten om samen met .. te kijken naar mogelijkheden voor vluchtelingen.

Mei, 2017

Sociaal Maatschappelijk

Voor de Gemeente Roosendaal doet Acser Wonen het gebouwenbeheer. Wij zijn afgelopen jaren Sociaal Maatschappelijk betrokken bij verschillende projecten. Het laatste project is de Voedselbank te Roosendaal. Wij doen daar voor hun het technisch en administratieve beheer.

Februari, 2018

Nieuwe vestiging Terneuzen

Vanaf februari 2018 mogen wij u welkom heten in ons gloednieuwe pand aan de Axelsestraat 46 in Terneuzen. 

Februari, 2018

Nieuwe loods Bergen op Zoom

Inmiddels is de verbouwing van de nieuwe loods klaar en kan de buitendienst het eindelijk in gebruik nemen! Voor alle vestigingen is er nu een centraal punt waaruit gewerkt kan worden. 

April, 2018

Lancering nieuwe website!

Na maanden hard werken is er een nieuwe website gerealiseerd.

Ons extra steentje

Acser Wonen heeft sinds 2009 een 6-tal projecten met een totaal aan 26 woningen ontwikkeld. Van starterswoningen tot luxere appartementen. 

Ons doel is het haalbaar maken van gebiedsontwikkelingsprojecten voor de toekomstige bewoners. Oplossingen creëren die er toe doen. We doen dat met onze persoonlijke betrokkenheid, juiste dosis inlevingsvermogen, kennis, ervaring en onze unieke werkwijze.

Bekijk projecten waar wij met trots aan werken